Prin continuarea navigarii acceptati implicit toti termenii si conditiile acestui site. Aici puteti vizualiza Termenii si Conditiile.

Rapid Print

Cauta
Go to content

Main menu

Printuri photo

Hartie foto universala, alba lucioasa, cu greutatea de 210 g/mp si coating ink-jet microporos pe o singura parte, fapt ce permite o uscare rapida a cernelurilor. Pe perioade scurte de timp, hartia este rezistenta la ultraviolete, iar pentru a mari aceasta rezistenta se recomanda laminarea la cald sau la rece. Se imprima cu majoritatea plotterelor ink-jet care folosesc cerneluri dye, pe baza de apa sau pigmentate, insa inainte de folosire se recomanda o testare prealabila. Cernelurile pe baza de apa se usuca instantaneu, iar cele pigmentate in cateva minute, in functie de densitatea acestora. Nu poate fi imprimata cu cerneluri pe baza de ulei sau solvent. Pret incepand cu 9 euro/mp

Cum comand printuri?
1- Trimiteti un email cu documentele/grafica, numarul de exemplare si datele de contact la: office@r-p.ro

2- Confirmati telefonic transmiterea comenzii la numarul de telefon 0723/188.326
3- Confirmati cu un e-mail BT-ul (bun de tipar) dupa care il trimitem la print.
3- Ridicati printurile personal sau daca se doreste se vor trimite printurile la sediul dumneavoastra prin curier rapid sau Posta Romana.

Plata se realizeaza la ridicarea comenzii, pentru comenzi mai mari se pot negocia modalitati de plata avantajoase.

Nu stiti sigur ce grafica vi s-ar potrivi sau stiti ce vreti dar nu aveti posibilitatea sa transpuneti grafic ideea dumneavoastra?
Va putem ajuta cu grafica conceputa in mod profesional care sa exprime cu efectul scontat ideile dumneavoastra.
Apelati cu incredere la departamentul nostru de grafica si design!

 
Back to content | Back to main menu